Krankørsel nær Esbjerg & Kolding

Hos Veerst Mørtelværk varetager vi mange forskellige slags opgaver inden for krankørsel og containerkørsel, for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder primært krankørsel i forbindelse med levering af grus, sand, mørtel og støbemix nær Esbjerg, Kolding og Vejle. Spar både tid og kræfter, og lad os stå for levering af materialer til dit næste anlæg eller byggeri.

Veerst Mørtelværk levere kun kvalitetsprodukter. Har du brug for levering af materialer til dit daglige arbejde, kan vi tilbyde krankørsel i høj kvalitet.

Vi tilbyder blandt andet krankørsel og containerkørsel til:

Levering af grus, stabilgrus, granit og knust beton
Levering af fyldsand, vasket sand og strandsand
Levering af støbemix 0-8 eller 0-16 mm

Alle vore produkter kan leveres som følger:

+ Løs vægt
+ Bigbag på 250L, 500L eller 1000L (mørtel)
+ Bigbag på 250 kg, 500 kg eller 1000 kg (pose produkter)
+ Container op til 10 kubikmeter

Krankørsel og containerkørsel med kunden i fokus

Det kan være et utroligt tungt og tidskrævende stykke arbejde at få transporteret materialer fra indkørslen og om i haven hvor de skal anvendes. Du risikere også at skade de nyanlagte arealer eller græsplæner når du kører over med tungt lastet trillebøre eller vogne.

Med hjælp af vores krane, der rækker langt ind over haven, kan vi levere granit, stabilgrus eller sand direkte i bedene. Vores kraner er alsidige og kan derfor anvendes til mange forskellige opgaver.

Vi tilbyder også afhentning af materialer med containere i forbindelse med byggeri og nybyggeri. Vi stiller containere ud og afhenter affald.

Få et uforpligtende tilbud på krankørsel

Står du og mangler en professionel chauffør til krankørsel eller containerkørsel i området nær Esbjerg, Kolding og Vejle, Så er Veerst Mørtelværk det oplagte valg.

Kontakt os på telefon 75 55 50 45 eller e-mail info@veerstmoertel.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetVeerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen
Telefon: 75 55 50 45
Mobil: 30 70 08 45