Levering af grus

Levering af grus og granit til erhverv, private og anlæg

Levering af grus og sten nær Esbjerg og Kolding

Hos Veerst Mørtelværk ApS tilbyder vi levering af grus og granit til både erhverv og private samt virksomheder inden for blandt andet anlæg og byggeri. Vi kan tilbyde både, levering af og hent-selv grus, og det kan for eksempel være i Kolding, Esbjerg eller Billund.

Afhentning og levering af grus og granit til forskellige formål

Vi tilbyder afhentning og levering af grus såsom stabilgrus, knust beton og almindeligt grus til en hel række forskellige formål. Vi fører kontrol med både råmaterialer og færdige produkter i vores eget laboratorium. Stabilgrus og knust beton benyttes blandt andet til grusveje, indkørsler, parkeringspladser og andre områder, hvor det er nødvendigt med et stabilt underlag. Grus og sten benyttes til eksempelvis indkørsler, gårdspladser, stier og andre formål. Det kan leveres i mange forskellige størrelser og farver.

Vi tilbyder grus i forskellige størrelser såsom:

+ 2-8 millimeter
+ 4-8 millimeter
+ 8-16 millimeter
+ 16-32 millimeter
+ 32-64 millimeter

Derudover leverer vi kampesten, granit, søgrus, stenmel og knust asfalt m.m.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leverring af grus

Du kan hente dine materialer selv, men vi tilbyder krankørsel og containerkørsel med åbne og lukkede containere. Derfor kan vi tilbyde at køre dine materialer ud. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på afhentning og levering af grus eller for at stille spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 75 55 50 45 eller skrive til os på info@veerstmoertel.dk. Derpå kan vi aftale nærmere.

Følg os på Facebook

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetVeerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen
Telefon: 75 55 50 45
Mobil: 30 70 08 45