Levering af jord

Lad os stå for levering af jord til din have eller byggeprojekt. Uanset mængden er vi leveringsdygtig af kvalitets jord. Du har også mulighed for selv at stå for afhentningen af jorden fra vores adresse. 

Vi hjælper dig også gerne til at finde ud af mængden af jord, som du skal bruge, hvis du er i tvivl om, hvor meget jord, der skal bruges til dit projekt. 

Udover jord, tilbyder vi også grussandstøbemixgranitskærverkulekalkmørtel og flis. Uanset hvad du skal bruge kan du vælge at få det leveret eller selv afhente det på vores adresse. 

Hent selv - Afhentning af jord 

Vi tilbyder udover levering af jord, også hent selv afhentning af jord på vores adresse. Uanset om du har brug for en hel eller halv trailerfuld af jord, så kan vi hjælpe dig. Med vores maskiner , kan du nemt og hurtigt få fyldt traileren op. Så det er intet problem selv at afhente jord hos os. 

Hvis du ønsker at vide mere om vores hent selv løsning, så giv os et kald på 75 55 50 45.

Levering af muldjord

Ønsker du ikke at hente jorden hos os, så har du også rig mulighed for at få leveret og aflæsset det hjemme hos dig selv. Det er muligt at få leveret jord løst / tippet af eller grabbet ind i haven med kran. Vi kan selvfølgelig også levere jord til dig i BigBags, hvis du ønsker det.

Hvis du mangler super god muldjord, så giv os et kald på 75 55 50 45, så finder vi det bedste jord til dig.  Levering af muldjord er din hurtigste og nemmeste måde at få startet eksempelvis en køkkenhave op.

Hvis du skal bruge flere materialer fra os, sørger vi også gerne for en samlet levering, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit projekt. 

Følg os på Facebook

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetVeerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen
Telefon: 75 55 50 45
Mobil: 30 70 08 45