Levering af mørtel

Veerst Mørtelværk har mange års erfaring med produktion af mørtel til alle formål. Du er altid garanteret det absolut bedste produkt når du køber din mørtel hos os. Vi tilbyder hent selv med egen trailer hos os, eller levering af mørtel lige hvor du ønsker det. 

Mørtel har masser af anvendelsesmetoder, men det er almindeligt kendt som bindemiddel mellem mursten til byggeri. Mørtel, bruges f.eks. også til pudsning af vægge.

Mørtel fremstilles med forskelligt kalk indhold. Hvilken mørtel man skal vælge, kommer an på hvad det skal bruges til.

Vi levere alle typer af vådmørtel, om det er til mursten og opmuring eller en mørtel til pudsning af vægge. Det er vigtigt, at du har styr på, hvilken type mørtel du behøver, inden du går i gang med at bygge. Hvis du bygger videre på noget i dit hus, skal du allerhelst bruge samme type mørtel, som allerede er anvendt. 

Hvad består mørtel af?

Mørtel består af harpet sand og læsket kalk og vand. Alt efter kalk indhold i mørtlen skal der tilsættes bindemiddel inden brug.

Der bruges normalt cement som bindemiddel til mørtel, men man kan også bruge hydraulisk kalk.  Ligegyldigt hvad, vil de forskellige typer mørtel have sine egne fordele og ulemper. 

Bakkemørtel med et kalkindhold på 5,1% ,som også kaldes murermørtel, er den mest anvendte. Denne type mørtel er til mursten og til fugning.

Levering og afhentning af mørtel.

Skal du bruge mørtel til dit byggeri, så giv os et kald på 75 55 50 45. Vi levere gerne med lastbil i løst vægt eller i bigbag. Du kan også komme forbi og hente mørtel efter aftale.

Følg os på Facebook

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetVeerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen
Telefon: 75 55 50 45
Mobil: 30 70 08 45