Støbemix i alle størrelser hos professionelle

Støbemix til mange forskellige formål

Hos Veerst Mørtelværk ApS tilbyder vi forskellige typer af støbemix til blandt andet entreprenører og murere samt til private og erhverv generelt. Vi tilbyder levering af støbemix såsom i Kolding, Esbjerg og Billund samt mange andre steder.

Vælg mellem støbemix i 0-8 mm eller 0-16 mm

Vi begyndte som et betonværk i 1924, men cementstøbningen ophørte i 1987. I dag er vi mellemforhandler af støbemix og andre cementmaterialer.

Du kan benyttes vores mix til en hel række forskellige formål. Det kan for eksempel være, hvis du skal støbe sokler, fundamenter, betongulve eller lignende.

Vi kan levere støbemix i enten 0-8 millimeter eller 0-16 millimeter. Førstnævnte bruges primært til gulve, da det er nemmere at pudse ud, mens sidstnævnte primært benyttes til sokler og fundamenter. Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du ikke er sikker på, hvad der er bedst til din opgave.

Kontakt os for at bestille afhentning eller levering

Vi tilbyder både krankørsel og containerkørsel med åbne og lukkede containere, herunder transport og levering af støbemix. Du kan også afhente selv, hvis du ønsker det, men du må gerne meddele det på forhånd.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på afhentning og levering. Du er også velkommen til at stille spørgsmål til vores materialer. Du kan ringe på telefon 75 55 50 45, eller du kan skrive til os på info@veerstmoertel.dk.

Følg os på Facebook

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetVeerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen
Telefon: 75 55 50 45
Mobil: 30 70 08 45